Ats Paavel

“Aktiivne Vaheaeg” sai täna korraliku avapaugu. Elva valla noortevolikogul on väga hea meel, et aktiivsusmängust võtsid juba esimesel päeval osa nii-nii palju noori.

On rõõm tõdeda, et noored liiguvad ikkagi palju rohkem väljas/looduses, kui seda algul julgeti arvata. Tänase päeva teema oli-kevade märgid. Osalejad saatsid väga palju erinevaid pilte kevade peatsest saabumisest. Aga esimesel kohal on vist siiani lilled-neid on ka kõige rohkem praegusel ajal.

Noortevolikogu enda liikmed otsustasid ka aktiivseks hakata. Nad võtsid vastu kõik ühiselt otsuse, et teevad enda vaheaja põnevaks ja liikumise rohkeks ja võtavad ka ise üritusest osa. Aga nemad auhinna loosimises kahjuks osaleda ei saa-kuigi uskuge, ka nemad tahaks sellist vahvat auhinda endale 🙂 Noortevolikogu liikmete aktiivset päeva võite näha lisaks ka nende instagrammist-iga päev võtab instagrammi enda kontrolli alla üks noortevolikogu liige. Näiteks täna näitas enda toimetusi liige Andero. Juba homme (21.04) võite näha esimehe Miia tegemisi terve päeva vältel.

“Aktiivset vaheaega” korraldab Elva valla noortevolikogu koostöös Elva vallavalitsuse ja Rõngu Rahvamajaga.