Veebiviktoriin “Testi oma teadmisi koduvalla kohta…” toimus 22.aprillil. Viktoriin oli Elva valla teemaline. Kõik Elva valla elanikud võisid viktoriinist osa võtta. Osalejaid oli 29. Väga suurepärane osalejate arv.

Noortevolikogu on vaadanud tulemused üle. Kõige ausam ja parim mängija oli Rasmus Punkar. Samuti otsustati välja anda veel üks auhind. See auhind loositi välja kõigi osalejate seast. Loosimise tulemusel võitis loosiauhinna Daigi Zirk. Kõigi võitjatega võtame ühendust. Võitjaid ootab ees ka auhinnakott. Auhinnakotti aitas täita Elva vallavalitsus. Auhinnakotist leiab lisaks valla meenetetele ka Elva valla noortevolikogu meeneid. Auhinnad toimetatakse võitjatele kätte kontaktivabalt. Täpsemalt lepitakse kokku juba võitjatega.

Loosimise tulemus

Elva valla noortevolikogu tänab kõiki veebiviktoriinist osavõtjaid ja paneb kõigile südamele, et oleme ausad ka edaspidi.

Natukene ka viktoriini tulemustest täpsemalt: Võitja kogus kokku punkte 29 067 (21 õiget ja 1 valet) Rasmus Punkar Loosiauhinna võitja kogus 18 283 punkti (15 õiget ja 7 valet) Daigi Zirk

Kuidas said teada viktoriinist? Daigi sai viktoriinist teada läbi noortevolikogu sotsiaalmeedia postituse, mille peale otsustas, et ka Tema peab viktoriini läbi tegema. Ta tunnistas, et viktoriini läbi tehes tundis, et “siit tuleb midagi”. Ka Rasmus sai teada läbi facebooki postituse.

Kuidas jõudsid õigete vastusteni? Daigi otsis vastuseid internetist kui ka küsis abi perelt. Samuti teadis Ta ka paari vastust peast. Rasmus kasutas õigete vastusteni jõudmiseks oma teadmisi, loogikat kui ka sisetunnet.

Elva valla noortevolikogu tänab kultuurispetsialisti Margit Kink´i, Elva turismijuhti Hemminki Otstavel´it kui ka spordijuhti Madis Šumanov´i.

Veebiviktoriini “Testi oma teadmisi koduvalla kohta…” korraldas Elva valla noortevolikogu koostöös Elva vallavalitsuse ja SA Elva Kultuur ja Sport-ga.