See suvi käis veidi teist pidi, kui tavaliselt ning see aasta oli võimalik toetust saada Avatud noorsootöö 2020 toetusvoorust, mida toetas Haridus-ja Noorteamet. Ka Elva Avatud Noortekeskus sai projektist osa ning tänu sellele soetati noortekeskusele nii matkavarustust, erialast kirjandust, õuemänge ja veel muudki.

Terve suve mängisime me erinevaid õuemänge, alates õuejengast, petankist kuni erinevate viskemängudeni välja.

Tegime mitu vahvat matka loodusesse. Kõige lähemal käisime matkamas Väikesel Väerajal, mis on noortekeskuses vaid mõnesaja meetri kaugusel. Seal sõime, silmitsesime loodust ja maalisime pilte ümbritsevast. Aega jäi ka mõne õuemängu mängimiseks.

Mustjärve ääres käisime matkamas ja lihtsalt nautisime looduses olemist. Mustjärv on madal looduslik rabajärv, mille ümber lookleb umbes 2,3 km pikkune mõnus rada.

Valgesoo matkarajal käisime veel viimasel augustikuu päeval matkamas. Meil vedas veel ilmaga, kuna niipea, kui saime ennast tagasi mugavasse bussi, hakkas ka vihma sadama. Valgesoos tutvusime erinevate rabataimede, loomade ja putukatega. Jõhvikaid oli eriti palju ja suuri ning neid korjasid noored ka kaasa. Samuti saime ronida vaatetori ning sealt nautida ümbritsevat ilu ja vaateid.

Suvi möödus lõbusalt. Nüüd oleme ennast uueks kooliaastaks mõnusalt välja puhanud ja uuteks väljakutseteks valmis.